Visburgers met aardappel, bloemkool en harissa
bewaar
bewaar

Visburgers met aardappel, bloemkool en harissa

De lekkerste visburgers maak je zelf! Super simpel en budget-proof.

30 min. bereiden

pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de bloemkool, inclusief stronk, met een grove rasp tot bloemkoolrijst.

Snijd de koriander fijn. Laat de tonijn uitlekken en meng met de helft van de koriander en de bloem door de aardappelpuree. Vorm met natte handen 3 burgertjes per persoon van ca. 1 cm dik. Verhit ⅔ van de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de tonijn- aardappelburgertjes in 10 min. goudgeel en gaar. Keer halverwege.

Snijd ondertussen de ui fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de ui 2 min. Voeg de bloemkoolrijst en de harissa toe. Bak nog 5 min.

Meng de mayonaise met het citroensap. Serveer de visburgers met de bloemkoolrijst en de citroenmayonaise. Bestrooi met de rest van de koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visburgers met aardappel, bloemkool en harissa

De lekkerste visburgers maak je zelf! Super simpel en budget-proof.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig