Hollandse visschotel
bewaar
bewaar

Hollandse visschotel

Romig ovengerecht met bloemkool, pangasius en kerrie. De perfecte combinatie.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de pangasiusfilets ontdooien. Snijd de bloemkool in roosjes en kook in water met zout in 8 min. beetgaar. Snijd de ui in ringen. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 4 min. Snijd ondertussen de vis in stukken. Bestrooi met het kerriepoeder en breng op smaak met peper en zout.

Vet de ovenschaal in met wat olie. Verdeel de bloemkool over de bodem van de ovenschaal. Leg de ui en de vis ertussen en verdeel de aardappelschijfjes erover. Meng de crème fraîche met de kaas en verdeel over de aardappelschijfjes. Bak in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

bereidingstipDe visschotel kan 1 dag van tevoren bereid worden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ca. 20 min. in de oven op 190 °C.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollandse visschotel

Romig ovengerecht met bloemkool, pangasius en kerrie. De perfecte combinatie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig