Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente
Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de knoflook en komijn 1 min. op laag vuur Voeg de roerbakgroente en pompoenstukjes toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.
Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers een helft van de vrucht uit. Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el -sap, het water, peper en eventueel zout toe aan de groente. Breng de saus aan de kook, voeg de stukjes als van kip toe en laat 5 min. op laag vuur stoven.
Kook ondertussen de perline in 6 min. beetgaar. Giet af en meng door de saus. Verdeel over diepe borden en serveer.
Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente
Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de knoflook en komijn 1 min. op laag vuur Voeg de roerbakgroente en pompoenstukjes toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.
Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers een helft van de vrucht uit. Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el -sap, het water, peper en eventueel zout toe aan de groente. Breng de saus aan de kook, voeg de stukjes als van kip toe en laat 5 min. op laag vuur stoven.
Kook ondertussen de perline in 6 min. beetgaar. Giet af en meng door de saus. Verdeel over diepe borden en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
4 el milde olijfolie
2½ g gemalen komijn
400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
400 g koelverse pompoenstukjes
1 biologische citroen
200 g zuivelspread bieslook light
300 ml heet water
320 g stukjes als van kip
500 g verse perle con basilico
Dit heb je nodig
rasp