Gevulde pasta & romige tomatensaus
bewaar
bewaar

Gevulde pasta & romige tomatensaus

De romige tomatensaus maak je helemaal zelf met tomatenblokjes, Italiaanse kruiden & crème fraîche.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in de hapjespan en bak de knoflook 30 sec. Voeg de roerbakgroente en gedroogde Italiaanse kruiden toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.

Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 10 min. met de deksel op de pan koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook ondertussen de pasta in een ruime pan water in 4 min. gaar. Verhit een koekenpan met de rest van de olie en bak de pulled oats in 6 min. goudbruin op middelhoog vuur.

Giet de pasta af. Meng de crème fraîche door de tomatensaus. Verdeel de pasta over diepe borden. Schep de saus erop en verdeel de pulled oats erover. Bestrooi met de kaas.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde pasta & romige tomatensaus

De romige tomatensaus maak je helemaal zelf met tomatenblokjes, Italiaanse kruiden & crème fraîche.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig