Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto
Pasta met pesto, heel veel groente en knapperige spekjes. Mogen wij aanschuiven?
Aan de slag
Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter. Bak de spekjes op middelhoog vuur in ca. 7 min. goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier en bewaar het spekvet.
Bak de groenten 8 min. in het achtergebleven spekvet. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de pestosaus, spekjes en pasta toe aan de roerbakgroente. Roer door.
Verdeel de pasta over diepe borden. Scheur het basilicum en verdeel erover.
Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto
Pasta met pesto, heel veel groente en knapperige spekjes. Mogen wij aanschuiven?
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter. Bak de spekjes op middelhoog vuur in ca. 7 min. goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier en bewaar het spekvet.
Bak de groenten 8 min. in het achtergebleven spekvet. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de pestosaus, spekjes en pasta toe aan de roerbakgroente. Roer door.
Verdeel de pasta over diepe borden. Scheur het basilicum en verdeel erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g AH Biologisch gerookte spekreepjes
800 g Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli
500 g verse perle con basilico
125 g koelverse pestosaus verde
15 g verse basilicum