Penne met pesto, mozzarella en broccoli
Pasta kunnen we elke avond wel eten en al helemaal als er mozzarella aan toe wordt gevoegd.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de stronk in plakjes. Kook de laatste 5 min. mee met de pasta. Giet de pasta en broccoli af en laat goed uitlekken. Voeg de mozzarella toe.
Voeg de pestosaus toe aan de pasta en schep goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de pasta over de borden.
Penne met pesto, mozzarella en broccoli
Pasta kunnen we elke avond wel eten en al helemaal als er mozzarella aan toe wordt gevoegd.
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de stronk in plakjes. Kook de laatste 5 min. mee met de pasta. Giet de pasta en broccoli af en laat goed uitlekken. Voeg de mozzarella toe.
Voeg de pestosaus toe aan de pasta en schep goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de pasta over de borden.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne
500 g broccoli
125 g minimozzarella
125 g koelverse pestosaus verde