Penne met pesto, zongedroogde tomaat en rucola
bewaar
bewaar

Penne met pesto, zongedroogde tomaat en rucola

Penne met pesto gemaakt, maar mist er nog iets? Zongedroogde tomaatjes zijn het antwoord!

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in dunne reepjes. Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Voeg de tomatenreepjes en 3 el olie (per 4 personen) uit de pot toe. Verdeel de rucola over de diepe borden.

Voeg de pestosaus toe aan de pasta en schep goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de pasta over de borden.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met pesto, zongedroogde tomaat en rucola

Penne met pesto gemaakt, maar mist er nog iets? Zongedroogde tomaatjes zijn het antwoord!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig