Verse tagliatelle met Spaans gekruid vlees en groenten
Weinig tijd om te koken? Dit lekkere pastarecept draai je in twintig minuten in elkaar.
Aan de slag
Breng voor de pasta een ruime pan water aan de kook en voeg eventueel zout toe. Verwijder ondertussen het vel van de worst. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur mee. Druk het vlees met een houten lepel in stukjes.
Voeg de roerbakgroente toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg ondertussen de pasta toe aan het kokende water en kook in 4 min. beetgaar. Giet af en vang 150 ml kookvocht op.
Meng de pasta samen met het kookvocht door het groente-worstmengsel. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de kaassnippers.
Verse tagliatelle met Spaans gekruid vlees en groenten
Weinig tijd om te koken? Dit lekkere pastarecept draai je in twintig minuten in elkaar.
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng voor de pasta een ruime pan water aan de kook en voeg eventueel zout toe. Verwijder ondertussen het vel van de worst. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur mee. Druk het vlees met een houten lepel in stukjes.
Voeg de roerbakgroente toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg ondertussen de pasta toe aan het kokende water en kook in 4 min. beetgaar. Giet af en vang 150 ml kookvocht op.
Meng de pasta samen met het kookvocht door het groente-worstmengsel. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de kaassnippers.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
135 g Catalaanse braadworsten
1 el traditionele olijfolie
1 tl gedroogde tijm
400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
250 g verse tagliatelle
40 g parrano snippers