Tagliatelle met roerbakmix en Parrano kaassnippers
Weinig tijd om te koken? Dit lekkere pastarecept draai je in een kwartier in elkaar.
Aan de slag
Verwijder het vel van de worst. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur. Druk het vlees met een houten pollepel in stukjes.
Voeg de roerbakmix toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar vang een kopje kookvocht op.
Meng de pasta door het groente-vleesmengsel en voeg het kookvocht toe. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de Parrano kaassnippers.
Tagliatelle met roerbakmix en Parrano kaassnippers
Weinig tijd om te koken? Dit lekkere pastarecept draai je in een kwartier in elkaar.
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de worst. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur. Druk het vlees met een houten pollepel in stukjes.
Voeg de roerbakmix toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar vang een kopje kookvocht op.
Meng de pasta door het groente-vleesmengsel en voeg het kookvocht toe. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de Parrano kaassnippers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
270 g Catalaanse braadworsten
2 el traditionele olijfolie
½ el gedroogde tijm
800 g champignonroerbakmix
300 g tagliatelle
80 g parrano snippers