Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers
Deze romige ravioli met tijmsaus is in 15 minuten klaar. Top af met kaassnippers!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten al omscheppend in 5 min. goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen.
Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af.
Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm en rasp de knoflook. Smelt de boter in een koekenpan en fruit de tijmblaadjes en knoflook 1 min. op laag vuur. Schenk de kookzuivel erbij en breng zachtjes aan de kook. Voeg al roerend in delen de kaas toe en meng tot een egale saus.
Verdeel de ravioli en saus over de borden en bestrooi met de pijnboompitten, de rest van de kaassnippers en de tuinkers. Lekker met versgemalen zwarte peper.
Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers
Deze romige ravioli met tijmsaus is in 15 minuten klaar. Top af met kaassnippers!
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten al omscheppend in 5 min. goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen.
Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af.
Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm en rasp de knoflook. Smelt de boter in een koekenpan en fruit de tijmblaadjes en knoflook 1 min. op laag vuur. Schenk de kookzuivel erbij en breng zachtjes aan de kook. Voeg al roerend in delen de kaas toe en meng tot een egale saus.
Verdeel de ravioli en saus over de borden en bestrooi met de pijnboompitten, de rest van de kaassnippers en de tuinkers. Lekker met versgemalen zwarte peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
30 g pijnboompitten
250 g ravioli funghi porcini
3 takjes verse tijm
1 teen knoflook
30 g ongezouten roomboter
250 ml kookzuivel
80 g parrano snippers
½ bakje tuinkers