Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers
bewaar
bewaar

Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers

Deze romige ravioli met tijmsaus is in 15 minuten klaar. Top af met kaassnippers!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten al omscheppend in 5 min. goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen.

Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af.

Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm en rasp de knoflook. Smelt de boter in een koekenpan en fruit de tijmblaadjes en knoflook 1 min. op laag vuur. Schenk de kookzuivel erbij en breng zachtjes aan de kook. Voeg al roerend in delen de kaas toe en meng tot een egale saus.

Verdeel de ravioli en saus over de borden en bestrooi met de pijnboompitten, de rest van de kaassnippers en de tuinkers. Lekker met versgemalen zwarte peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers

Deze romige ravioli met tijmsaus is in 15 minuten klaar. Top af met kaassnippers!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig