Pastasalade met Parrano snippers
Houd je van pasta? En van snel? Dan is dit een recept naar je hart.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Halveer de sla in de lengte, bestrijk de snijvlakken met 2/3 van de olie. Gril de sla in delen 2 min. Laat ondertussen de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Scheur de parmaham in stukken.
Giet de pasta af en meng de paprika, bruschettatopping, de Parrano snippers en de rest van de olie erdoor. Breng op smaak met peper. Verdeel de pasta over de borden, verdeel de parmaham en de rest van de kaas erover en serveer met de gegrilde romainesla.
Pastasalade met Parrano snippers
Houd je van pasta? En van snel? Dan is dit een recept naar je hart.
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Halveer de sla in de lengte, bestrijk de snijvlakken met 2/3 van de olie. Gril de sla in delen 2 min. Laat ondertussen de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Scheur de parmaham in stukken.
Giet de pasta af en meng de paprika, bruschettatopping, de Parrano snippers en de rest van de olie erdoor. Breng op smaak met peper. Verdeel de pasta over de borden, verdeel de parmaham en de rest van de kaas erover en serveer met de gegrilde romainesla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g farfalle
4 kropjes babyromainesla
3 el extra vierge olijfolie
295 g gegrilde rode paprika's in pot
70 g parmaham
195 g bruscettatopping
80 g Uniekaas parrano snippers
Dit heb je nodig
grillpan