Romige pasta vegakip met Italiaanse roerbakgroente
Pasta kip goes vega! Lekker romig én in 15 min. op tafel. Lekker, makkelijk en snel dus.
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten ca. 10 min.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de vegetarische kipstukjes 5 min.
Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil, pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in parten.
Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el citroensap (per 4 personen) toe aan de vegetarische kipstukjes. Verwarm 2 min. mee. Voeg de roerbakgroente en pasta toe en meng met elkaar.
Verdeel de pasta over 4 borden. Serveer met de parten citroen.
Romige pasta vegakip met Italiaanse roerbakgroente
Pasta kip goes vega! Lekker romig én in 15 min. op tafel. Lekker, makkelijk en snel dus.
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten ca. 10 min.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de vegetarische kipstukjes 5 min.
Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil, pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in parten.
Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el citroensap (per 4 personen) toe aan de vegetarische kipstukjes. Verwarm 2 min. mee. Voeg de roerbakgroente en pasta toe en meng met elkaar.
Verdeel de pasta over 4 borden. Serveer met de parten citroen.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
800 g Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli
500 g verse tagliatelle
300 g vegetarische kipstuckjes
1 citroen
200 g zuivelspread light bieslook