Koolhydraatarme pannenkoeken
Het leuke aan koolhydraatarme pannenkoeken? Het zijn pannenkoeken!
Aan de slag
Mix in een grote kom de mascarpone los met een handmixer. Mix de eieren erdoor. Zeef het amandelmeel en zout erboven en mix door het mascarponemengsel tot een glad beslag.
Verhit een klontje boter in een pan van Ø ca. 20 cm en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is. Bak de pannenkoek 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer na 2 min. Maak zo ook de rest van de pannenkoeken.
Koolhydraatarme pannenkoeken
Het leuke aan koolhydraatarme pannenkoeken? Het zijn pannenkoeken!
nagerecht
null porties
270 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mix in een grote kom de mascarpone los met een handmixer. Mix de eieren erdoor. Zeef het amandelmeel en zout erboven en mix door het mascarponemengsel tot een glad beslag.
Verhit een klontje boter in een pan van Ø ca. 20 cm en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is. Bak de pannenkoek 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer na 2 min. Maak zo ook de rest van de pannenkoeken.
allergietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g mascarpone
3 middelgrote scharreleieren
50 g amandelmeel
½ tl zout
20 g ongezouten roomboter