Mexicaanse traybake met witvis & zwarte bonen
Het grote voordeel van traybake: de oven doet het meeste werk. Jij hoeft alleen maar te wachten.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in parten. Doe de zwarte bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.
Meng de tomaten met de bonen, ovengroente, het gerookte-paprikapoeder, de komijn en de olie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil, halveer de vrucht en pers uit. Halveer de vis in de lengte en schep om met 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen), peper en eventueel zout. Verdeel over de groente. Rooster in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.
Snijd de koriander grof en bestrooi voor het serveren over de traybake.
Mexicaanse traybake met witvis & zwarte bonen
Het grote voordeel van traybake: de oven doet het meeste werk. Jij hoeft alleen maar te wachten.
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in parten. Doe de zwarte bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.
Meng de tomaten met de bonen, ovengroente, het gerookte-paprikapoeder, de komijn en de olie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil, halveer de vrucht en pers uit. Halveer de vis in de lengte en schep om met 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen), peper en eventueel zout. Verdeel over de groente. Rooster in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.
Snijd de koriander grof en bestrooi voor het serveren over de traybake.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 tomaten
800 g zwarte bonen in blik
600 g ovengroente courgette, rode paprika en peen
2 tl gerookte paprikapoeder
2 tl gemalen komijn
3 el milde olijfolie
1 limoen
525 g verse pangasiusfilets
15 g verse koriander
Dit heb je nodig
bakpapier