Romige tagliatelle met kip, champignons & walnoten
Wat eten we vandaag? Pasta!
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in vieren. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt rul. Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 min. mee. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Roer de maizena en het water tot een glad mengsel en voeg samen met de geitenmelk toe aan de hapjespan. Verwarm 3 min. door, zodat de saus dikker wordt.
Hak ondertussen de walnoten grof. Rooster in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin en laat afkoelen op een bord. Kook de tagliatelle in 3 min. beetgaar. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit.
Giet de tagliatelle af, voeg toe aan de saus en verwarm 1 min. mee. Breng op smaak met 1 el citroensap, peper en eventueel zout. Verdeel de tagliatelle over de borden en bestrooi met de walnoten en het citroenrasp.
Romige tagliatelle met kip, champignons & walnoten
Wat eten we vandaag? Pasta!
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in vieren. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt rul. Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 min. mee. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Roer de maizena en het water tot een glad mengsel en voeg samen met de geitenmelk toe aan de hapjespan. Verwarm 3 min. door, zodat de saus dikker wordt.
Hak ondertussen de walnoten grof. Rooster in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin en laat afkoelen op een bord. Kook de tagliatelle in 3 min. beetgaar. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit.
Giet de tagliatelle af, voeg toe aan de saus en verwarm 1 min. mee. Breng op smaak met 1 el citroensap, peper en eventueel zout. Verdeel de tagliatelle over de borden en bestrooi met de walnoten en het citroenrasp.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
400 g kastanjechampignons
2 el milde olijfolie
300 g kipgehakt naturel
200 g verse spinazie
2 el maizena
4 el water
200 ml Betsie’s volle geitenmelk
60 g ongezouten walnoten
500 g verse tagliatelle all'uovo
1 citroen
Dit heb je nodig
keukenpapier