Tagliatelle met Italiaanse kaassaus en spinazie
bewaar
bewaar

Tagliatelle met Italiaanse kaassaus en spinazie

Een Italiaanse smaaksensatie: eierpasta met romige saus.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de cherrytomaten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en nootmuskaat toe en bak 30 sec.

Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Voeg de Romana-saus toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Giet de pasta af, meng met de saus, verdeel over diepe borden en bestrooi met de pijnboompitten.

serveertipLekker met Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met Italiaanse kaassaus en spinazie

Een Italiaanse smaaksensatie: eierpasta met romige saus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig