Tagliatelle met Italiaanse kaassaus en spinazie
Een Italiaanse smaaksensatie: eierpasta met romige saus.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de cherrytomaten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en nootmuskaat toe en bak 30 sec.
Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Voeg de Romana-saus toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta af, meng met de saus, verdeel over diepe borden en bestrooi met de pijnboompitten.
Tagliatelle met Italiaanse kaassaus en spinazie
Een Italiaanse smaaksensatie: eierpasta met romige saus.
hoofdgerecht
null personen
810 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de cherrytomaten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en nootmuskaat toe en bak 30 sec.
Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Voeg de Romana-saus toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta af, meng met de saus, verdeel over diepe borden en bestrooi met de pijnboompitten.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g tagliatelle all'uovo
60 g pijnboompitten
2 tenen knoflook
1 el milde olijfolie
500 g cherrytomaten
1 tl gemalen nootmuskaat
400 g verse spinazie
520 g Grand'Italia Romana-saus