Wentelteefjes zonder melk
bewaar
bewaar

Wentelteefjes zonder melk

Voor ontbijt? Lunch? Of toetje?

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Klop de suiker, de kaneel, de eieren en het water los in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel.

Verhit de helft van de margarine in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de margarine en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.

serveertipLekker met kaneelsuiker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjes zonder melk

Voor ontbijt? Lunch? Of toetje?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig