Wentelteefjes zonder ei
Zonder ei maar mét aardbeien en verse slagroom.
Aan de slag
Klop de suiker, kaneel, maizena en melk los in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het melkmengsel.
Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de boter en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.
Wentelteefjes zonder ei
Zonder ei maar mét aardbeien en verse slagroom.
nagerecht
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de suiker, kaneel, maizena en melk los in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het melkmengsel.
Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de boter en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el kristalsuiker
1 tl gemalen kaneel
1 el maizena
250 ml halfvolle melk
8 sneetjes wit casinobrood
40 g ongezouten roomboter