Wentelteefjes zonder ei
bewaar
bewaar

Wentelteefjes zonder ei

Zonder ei maar mét aardbeien en verse slagroom.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Klop de suiker, kaneel, maizena en melk los in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het melkmengsel.

Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de boter en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.

combinatietipLekker met aardbeien en verse slagroom.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjes zonder ei

Zonder ei maar mét aardbeien en verse slagroom.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig