Wentelteefjes
Weet je nog, wentelteefjes uit grootmoeders keuken? Brood met ei, vanillesuiker, kaneel en melk. Nog even bakken… Eet smakelijk!
Aan de slag
Klop het ei, de vanillesuiker, kaneel en melk los in een diep bord.
Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood 1 voor 1 door het eimengsel en stapel ze op een bord. Schenk de rest van het eimengsel over de broodstapel. Laat intrekken.
Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de boter en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin.
Wentelteefjes
Weet je nog, wentelteefjes uit grootmoeders keuken? Brood met ei, vanillesuiker, kaneel en melk. Nog even bakken… Eet smakelijk!
nagerecht
null personen
285 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Klop het ei, de vanillesuiker, kaneel en melk los in een diep bord.
Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood 1 voor 1 door het eimengsel en stapel ze op een bord. Schenk de rest van het eimengsel over de broodstapel. Laat intrekken.
Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de boter en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgroot scharrelei
2 zakjes vanillesuiker
1 tl gemalen kaneel
250 ml halfvolle melk
8 sneetjes wit casinobrood
40 g ongezouten roomboter