Wentelteefjes met ahornsiroop en spek
Kunnen wentelteefjes nóg lekkerder worden? Jááá, met spek en ahornsiroop.
Aan de slag
Klop in een diep bord de eieren los met de melk en breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de sneetjes brood door het ei en laat erin liggen. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het ontbijtspek in 5 min. goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Bak de wentelteefjes in het overgebleven bakvet in delen in 6 min. goudbruin en krokant. Keer halverwege. Voeg eventueel extra olie toe als de pan te droog wordt. Verdeel de wentelteefjes en het spek over de borden. Besprenkel met de ahornsiroop en garneer met de tuinkers.
Wentelteefjes met ahornsiroop en spek
Kunnen wentelteefjes nóg lekkerder worden? Jááá, met spek en ahornsiroop.
null personen
380 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Klop in een diep bord de eieren los met de melk en breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de sneetjes brood door het ei en laat erin liggen. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het ontbijtspek in 5 min. goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Bak de wentelteefjes in het overgebleven bakvet in delen in 6 min. goudbruin en krokant. Keer halverwege. Voeg eventueel extra olie toe als de pan te droog wordt. Verdeel de wentelteefjes en het spek over de borden. Besprenkel met de ahornsiroop en garneer met de tuinkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote scharreleieren
100 ml halfvolle melk
8 sneetjes Liefde & Passie speltbroden
8 plakken ontbijtspek
2 el ahornsiroop
1 bakje tuinkers
Dit heb je nodig
keukenpapier