Pannenkoeken zonder melk
Lekker met stroop en poedersuiker.
Aan de slag
Zeef de bloem met het zout en de kaneel boven een grote beslagkom. Voeg de eieren en de helft van het water toe en klop met een garde tot een glad beslag. Schenk de rest van het water erbij en roer opnieuw glad.
Verhit de el olie in een koekenpan en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is. Bak de pannenkoek 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer na 2 min. Maak zo ook de rest van de pannenkoeken.
Pannenkoeken zonder melk
Lekker met stroop en poedersuiker.
null porties
215 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Zeef de bloem met het zout en de kaneel boven een grote beslagkom. Voeg de eieren en de helft van het water toe en klop met een garde tot een glad beslag. Schenk de rest van het water erbij en roer opnieuw glad.
Verhit de el olie in een koekenpan en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is. Bak de pannenkoek 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer na 2 min. Maak zo ook de rest van de pannenkoeken.
bereidingstip:
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tarwebloem
½ tl zout
½ tl gemalen kaneel
2 middelgrote eieren
500 ml water
4 el arachideolie