Verse ravioli bolognese met tomatensaus
bewaar
bewaar

Verse ravioli bolognese met tomatensaus

Geef je bolognese een twist en vervang de spaghetti door ravioli!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de verse ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Laat ondertussen de ansjovisfilets uitlekken en vang de olie uit het blikje op. Snijd de ansjovisfilets fijn en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de tomaten in stukjes van 1 cm.

Verhit de opgevangen olie in een hapjespan op laag vuur. Voeg de ansjovis en knoflook toe en fruit 2 min. Voeg de tomaten en kappertjes toe en laat 5 min. zonder deksel op de pan op hoog vuur koken. Roer regelmatig en voeg de laatste minuut de courgettespaghetti toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de pasta en de saus over de borden. Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de saus.

serveertipLekker met Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Verse ravioli bolognese met tomatensaus

Geef je bolognese een twist en vervang de spaghetti door ravioli!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig