Verse ravioli bolognese met tomatensaus
Geef je bolognese een twist en vervang de spaghetti door ravioli!
Aan de slag
Kook de verse ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat ondertussen de ansjovisfilets uitlekken en vang de olie uit het blikje op. Snijd de ansjovisfilets fijn en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de tomaten in stukjes van 1 cm.
Verhit de opgevangen olie in een hapjespan op laag vuur. Voeg de ansjovis en knoflook toe en fruit 2 min. Voeg de tomaten en kappertjes toe en laat 5 min. zonder deksel op de pan op hoog vuur koken. Roer regelmatig en voeg de laatste minuut de courgettespaghetti toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de pasta en de saus over de borden. Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de saus.
Verse ravioli bolognese met tomatensaus
Geef je bolognese een twist en vervang de spaghetti door ravioli!
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de verse ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat ondertussen de ansjovisfilets uitlekken en vang de olie uit het blikje op. Snijd de ansjovisfilets fijn en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de tomaten in stukjes van 1 cm.
Verhit de opgevangen olie in een hapjespan op laag vuur. Voeg de ansjovis en knoflook toe en fruit 2 min. Voeg de tomaten en kappertjes toe en laat 5 min. zonder deksel op de pan op hoog vuur koken. Roer regelmatig en voeg de laatste minuut de courgettespaghetti toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de pasta en de saus over de borden. Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de saus.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse ravioli bolognese
23 g ansjovisfilets in olie in blik
3 tenen knoflook
380 g tastytom-trostomaten
2 el kappertjes
400 g courgettespaghetti
7½ g verse basilicum