Ravioli bolognese met champignons en linzen
Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten.
Aan de slag
Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons met (versgemalen) peper 5 min. op hoog vuur. Voeg de bolognese schotel toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en schaaf de kaas erover.
Ravioli bolognese met champignons en linzen
Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten.
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons met (versgemalen) peper 5 min. op hoog vuur. Voeg de bolognese schotel toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en schaaf de kaas erover.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kastanjechampignons
2 el traditionele olijfolie
500 g Hak Bolognese schotel
250 g verse ravioli bolognese
50 g Parmezaanse kaas