Bolognese ravioli met cherrytomatensaus
Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Was de courgettes en snijd in blokjes van 1 cm.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 3 min. Voeg de pomodorini toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 7 min. stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg als het water kookt de ravioli en eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar. Giet de pasta af en verdeel over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas en pijnboompitten.
Bolognese ravioli met cherrytomatensaus
Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Was de courgettes en snijd in blokjes van 1 cm.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 3 min. Voeg de pomodorini toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 7 min. stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg als het water kookt de ravioli en eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar. Giet de pasta af en verdeel over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas en pijnboompitten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
1 teen knoflook
2 courgette
1 el traditionele olijfolie
425 ml Pomodorini di Collina tomaten in blik
500 g verse ravioli bolognese
90 g Parmigiano Reggiano
50 g slaverrijker geroosterde pijnboompitten