Rijkgevulde groente-enchilada’s met mais & geraspte kaas
bewaar
bewaar

Rijkgevulde groente-enchilada’s met mais & geraspte kaas

Groente-lovers opgelet! Deze wraps zijn helemaal veggie-vriendelijk.

25 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de macaroni-spaghettigroente samen met de picadillo 3 min. op middelhoog vuur.

Doe ondertussen de pomodorini in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Voeg ⅔ van de tomatensaus toe aan de macaroni-spaghettigroente, breng aan de kook en laat zonder deksel op de pan 10 min. op laag vuur stoven.

Laat de mais en bonen uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Voeg de laatste minuut van de stooftijd toe aan de macaroni-spaghettigroente en stoof nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper.

Verdeel het mengsel over de wraps, rol strak op en verdeel de rollen over de ovenschaal. Verdeel de rest van de tomatensaus en de geraspte kaas erover. Bak in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.

combinatietipNog meer groente? Eet dit gerecht met ijsbergslamelange.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijkgevulde groente-enchilada’s met mais & geraspte kaas

Groente-lovers opgelet! Deze wraps zijn helemaal veggie-vriendelijk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig