Ravioli met tomaat, aubergine en burrata
De groenten wok je en eet je met verse ravioli en buffelburrata.
Aan de slag
Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een wok en roerbak de aubergine 10 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaten en rasp ze op de snijkant op een grove rasp. Je houdt dan alleen het vel over, dat wordt niet gebruikt.
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de burrata en snijd de ham en alleen de basilicumblaadjes in reepjes.
Haal de wok van het vuur en meng de geraspte tomaat, de ham, het basilicum en de kappertjes door de aubergine. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de lauwwarme pasta over de borden en schep de saus erop. Leg op elk bord een halve burrata. Bestrooi royaal met versgemalen peper.
Ravioli met tomaat, aubergine en burrata
De groenten wok je en eet je met verse ravioli en buffelburrata.
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een wok en roerbak de aubergine 10 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaten en rasp ze op de snijkant op een grove rasp. Je houdt dan alleen het vel over, dat wordt niet gebruikt.
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de burrata en snijd de ham en alleen de basilicumblaadjes in reepjes.
Haal de wok van het vuur en meng de geraspte tomaat, de ham, het basilicum en de kappertjes door de aubergine. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de lauwwarme pasta over de borden en schep de saus erop. Leg op elk bord een halve burrata. Bestrooi royaal met versgemalen peper.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 aubergine
2 el traditionele olijfolie
190 g tastytom-trostomaten
250 g koelverse ravioli met burrata en tomaat
125 g buffelburrata
80 g parmaham
7½ g verse basilicum
1 el kappertjes
Dit heb je nodig
grove rasp