Panzanella met tomaat, rode ui & geitenkaas
bewaar
bewaar

Panzanella met tomaat, rode ui & geitenkaas

Een verrassende maaltijdsalade Italian style. Gemakkelijk te maken en zo klaar.

20 min. bereiden / 12 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de rode uien in parten en de knoflook fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Meng de olie met de knoflook en het citroenrasp. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Scheur de halve ciabatta in grove stukken en schep samen met de ui om met de knoflookolie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 10-12 min. in het midden van de oven tot het brood krokant en de ui zacht is.

Snijd ondertussen de tomaten in dunne parten en de bieslook fijn. Neem het brood met de ui uit de oven en schep om met de tomaten, saladeverrijker en veldsla. Verdeel de salade over een grote schaal en verkruimel de geitenkaas erover. Garneer met de bieslook en serveer de citroenpartjes erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Panzanella met tomaat, rode ui & geitenkaas

Een verrassende maaltijdsalade Italian style. Gemakkelijk te maken en zo klaar.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig