Broodje geitenkaas
Een rijkbelegd broodje als snelle maaltijd.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het katenspek 3 min. op middelhoog vuur goudbruin en knapperig. Keer halverwege.
Halveer ondertussen de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd het in plakken. Snijd de spinazie grof en meng met de sladressing. Schep de avocado en walnoten erdoor.
Laat de peppadews uitlekken en snijd in ringetjes. Halveer de ciabatta's, snijd ze open en verdeel wat van de spinaziesalade over de onderste helften van de broodjes. Verdeel hierover de geitenkaas, het katenspek en de peppadews en dek af met de bovenkant van de broodjes. Serveer met de rest van de salade.
Broodje geitenkaas
Een rijkbelegd broodje als snelle maaltijd.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het katenspek 3 min. op middelhoog vuur goudbruin en knapperig. Keer halverwege.
Halveer ondertussen de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd het in plakken. Snijd de spinazie grof en meng met de sladressing. Schep de avocado en walnoten erdoor.
Laat de peppadews uitlekken en snijd in ringetjes. Halveer de ciabatta's, snijd ze open en verdeel wat van de spinaziesalade over de onderste helften van de broodjes. Verdeel hierover de geitenkaas, het katenspek en de peppadews en dek af met de bovenkant van de broodjes. Serveer met de rest van de salade.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 plakjes katenspek
2 eetrijpe avocado's
300 g verse spinazie
5 el sladressing knoflook
50 g ongebrande walnoten
200 g milde peppadews
2 verse ciabatta's
200 g geitenkaas naturel 45+