Geitenkaas-quesadilla's
bewaar
bewaar

Geitenkaas-quesadilla's

De Mexicaanse tosti! Met een verrassende vulling van geitenkaas en zwarte bonen.

35 min. bereiden

pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Laat de bonen en mais apart uitlekken. Snijd ondertussen de komkommer in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd de koriander grof. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit.

Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd het in kleine blokjes. Meng voor de salsa de helft van de mais met de komkommer, koriander, rode peper, avocado en het limoenrasp en -sap. Breng eventueel op smaak met zout. Doe de bonen, geitenkaas en de rest van de mais in een kom en prak grof met een vork. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Bestrijk de helft van de tortilla’s met het bonen-kaasmengsel en dek af met de rest van de tortilla’s. Verhit 2 koekenpannen en leg in elke pan een quesadilla. Bak 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Bak zo nog 2 quesadilla’s. Snijd de quesadilla’s in kwarten en serveer met de salsa.

Geitenkaas quesadilla’s

Instructievideo - 03:09 min.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geitenkaas-quesadilla's

De Mexicaanse tosti! Met een verrassende vulling van geitenkaas en zwarte bonen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig