Broodje kalkoenfilet met geitenkaas & zoete mosterd
Supersnel gemaakt en o zo lekker.
Aan de slag
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes. Snijd de tomaat in plakken.
Snijd de broodjes doormidden en besmeer allebei de helften met de zoete mosterd. Besmeer de onderste helften vervolgens met de zachte geitenkaas en verdeel de kalkoenfilet, avocado en tomaat erover. Garneer met de tuinkers, dek af met de bovenste helften van de broodjes en serveer.
Broodje kalkoenfilet met geitenkaas & zoete mosterd
Supersnel gemaakt en o zo lekker.
null personen
375 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes. Snijd de tomaat in plakken.
Snijd de broodjes doormidden en besmeer allebei de helften met de zoete mosterd. Besmeer de onderste helften vervolgens met de zachte geitenkaas en verdeel de kalkoenfilet, avocado en tomaat erover. Garneer met de tuinkers, dek af met de bovenste helften van de broodjes en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 eetrijpe avocado
1 trostomaat
4 speltbollen
2 el Marne zoete mosterd
125 g geitenkaas naturel 55+
100 g kalkoenfilet
½ bakje tuinkers