Notenbroodje geitenkaas
bewaar
bewaar

Notenbroodje geitenkaas

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225°C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Roer de geitenkaas los met een vork en voeg het citroenrasp en basilicum toe. Breng op smaak met het citroensap en peper en zout. Snijd de broodjes open. Bestrijk ze dun met de pesto. Verdeel de geitenkaas erover en vouw de broodjes dicht.

algemeenU kunt de notenbroodjes maximaal 4 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
algemeenHet basilicum en pesto zijn ook lekker met mozzarella op een stokbrood.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Notenbroodje geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig