Notenbroodje geitenkaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225°C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Roer de geitenkaas los met een vork en voeg het citroenrasp en basilicum toe. Breng op smaak met het citroensap en peper en zout. Snijd de broodjes open. Bestrijk ze dun met de pesto. Verdeel de geitenkaas erover en vouw de broodjes dicht.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Notenbroodje geitenkaas
null personen
335 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225°C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Roer de geitenkaas los met een vork en voeg het citroenrasp en basilicum toe. Breng op smaak met het citroensap en peper en zout. Snijd de broodjes open. Bestrijk ze dun met de pesto. Verdeel de geitenkaas erover en vouw de broodjes dicht.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 notenbroodjes
1 citroen
150 g geitenkaas naturel 55+
½ bakje basilicum
½ potje pesto rosso