Tosti geitenkaas-tomaat met bietjessalade
Tosti van speltbrood met geitenkaas, semi-zongedroogde tomaten, pecannoten en rucola.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verkruimel de geitenkaas en hak de pecannoten grof. Beleg de helft van de sneetjes met de geitenkaas, tomaten en pecannoten. Leg de bovenkant erop en bak de tosti’s in ca. 10 min. in het midden van de oven goudbruin en knapperig.
Snipper de ui en snijd de augurken in blokjes. Meng de rucola met de bietjes, ui, augurk en per persoon een el vocht uit de pot augurken. Serveer bij de tosti’s.
Tosti geitenkaas-tomaat
Instructievideo - 00:17 min.
Tosti geitenkaas-tomaat met bietjessalade
Tosti van speltbrood met geitenkaas, semi-zongedroogde tomaten, pecannoten en rucola.
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
5 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verkruimel de geitenkaas en hak de pecannoten grof. Beleg de helft van de sneetjes met de geitenkaas, tomaten en pecannoten. Leg de bovenkant erop en bak de tosti’s in ca. 10 min. in het midden van de oven goudbruin en knapperig.
Snipper de ui en snijd de augurken in blokjes. Meng de rucola met de bietjes, ui, augurk en per persoon een el vocht uit de pot augurken. Serveer bij de tosti’s.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g zachte geitenkaas 55+
50 g pecannoten
8 sneetjes speltbrood
100 g koelverse zongedroogde tomaatjes
75 g rucola
400 g geraspte bietjes
1 ui
50 g augurken