Beschuitbolpanini met geitenkaas
Aan de slag
Contactgrill of tostiapparaat voorverwarmen. Beschuitbollen overlangs halveren en snijvlakken bestrijken met pesto. Geitenkaas in vieren snijden en op onderkanten van beschuitbollen uitstrijken. Hierover plakjes tomaat verdelen. Andere helft van beschuitbol erop leggen met pesto naar beneden. Beschuitbollen rondom bestrijken met olie en in conactgrill of tostiapparaat goudbruin roosteren.
Beschuitbolpanini met geitenkaas
null personen
390 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Contactgrill of tostiapparaat voorverwarmen. Beschuitbollen overlangs halveren en snijvlakken bestrijken met pesto. Geitenkaas in vieren snijden en op onderkanten van beschuitbollen uitstrijken. Hierover plakjes tomaat verdelen. Andere helft van beschuitbol erop leggen met pesto naar beneden. Beschuitbollen rondom bestrijken met olie en in conactgrill of tostiapparaat goudbruin roosteren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 beschuitbollen
100 g verse groene pesto
150 g zachte geitenkaas
2 Tasty Tom tomaten
Dit heb je nodig
tostiapparaat