Bruschetta met gegrilde tomaat
Aan de slag
Verwarm de grill van de oven op de hoogste stand voor. Snijd van de tomaten aan beide kanten een kapje en snijd ze elk in 4 plakken. Bestrijk deze met olie en balsamicoazijn en bestrooi ze met zout. Spreid de plakken uit op de bakplaat. Schuif de bakplaat 10 cm onder de grill en gril de plakken aan elke kant 2 minuten. Leg ze op een bord.
Leg de geroosterde boterhammen op de bakplaat en verdeel de plakken tomaat erover. Verkruimel de geitenkaas boven de tomaat. Schuif de bakplaat 10 cm onder de grill en laat de kaas in ca. 3 min. smelten en lichtbruin worden.
Bruschetta met gegrilde tomaat
null personen
175 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de grill van de oven op de hoogste stand voor. Snijd van de tomaten aan beide kanten een kapje en snijd ze elk in 4 plakken. Bestrijk deze met olie en balsamicoazijn en bestrooi ze met zout. Spreid de plakken uit op de bakplaat. Schuif de bakplaat 10 cm onder de grill en gril de plakken aan elke kant 2 minuten. Leg ze op een bord.
Leg de geroosterde boterhammen op de bakplaat en verdeel de plakken tomaat erover. Verkruimel de geitenkaas boven de tomaat. Schuif de bakplaat 10 cm onder de grill en laat de kaas in ca. 3 min. smelten en lichtbruin worden.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote tomaten
1½ el olijfolie
1 tl balsamicoazijn
4 sneetjes Pain
100 g zachte geitenkaas