Bruschetta peer, geitenkaas en honing
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.
Halveer ondertussen de peren en verwijder het klokhuis met een scherp mes. Snijd het ongeschilde vruchtvlees in de lengte in plakjes. Verhit de grillpan en gril de peer 4 min. Keer halverwege. Verkruimel de geitenkaas.
Beleg de bruschette met de peer en geitenkaas en druppel de honing erover. Serveer direct.
Bruschetta peer, geitenkaas en honing
voorgerecht
null personen
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.
Halveer ondertussen de peren en verwijder het klokhuis met een scherp mes. Snijd het ongeschilde vruchtvlees in de lengte in plakjes. Verhit de grillpan en gril de peer 4 min. Keer halverwege. Verkruimel de geitenkaas.
Beleg de bruschette met de peer en geitenkaas en druppel de honing erover. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ciabattabrood
2 el olijfolie
½ teen knoflook
2 handperen
125 g zachte geitenkaas
2 el honing
Dit heb je nodig
grillpan