Toast met geitenkaas, peer en amandel
bewaar
bewaar

Toast met geitenkaas, peer en amandel

10 min. bereiden / 8 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het kapje van het brood en snijd in 4 plakken. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en beleg het brood. Snijd de peer in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Verdeel over de geitenkaas. Verdeel de amandelen erover en besprenkel met de honing. Bak ca. 8 min. op een rooster in de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toast met geitenkaas, peer en amandel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig