Panzanella (Italiaanse broodsalade)
bewaar
bewaar

Panzanella (Italiaanse broodsalade)

Barbecue aan? Eerste wijntje in het glas? Tijd om deze salade klaar te maken, het kost je weinig tijd!

10 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ciabatta in grote dobbelstenen. Doe ze in een ruime slakom en besprenkel met azijn. Snijd de tomaten in stukjes, de komkommer in blokjes, de in halve ringen en scheur de basilicum grof. Meng dit alles door het brood. Breng op smaak met olie, zout en peper. Laat de smaken minstens 15 min. intrekken (dit gerecht kan gerust langer van tevoren worden bereid). Verdeel de salade over de borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Panzanella (Italiaanse broodsalade)

Barbecue aan? Eerste wijntje in het glas? Tijd om deze salade klaar te maken, het kost je weinig tijd!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig