Slawraps met zwarte bonen-knoflookpuree en witte kaas
Met granaatappelpitjes voor een kleurrijk hapje bij de borrel of om tussendoor te snacken.
Aan de slag
Laat de bonen uitlekken en doe ze samen met de knoflook en olijfolie in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.
Haal de blaadjes van de krop sla. Schep op elk slablaadje 1 el bonenspread. Verkruimel de kaas erover, bestrooi met de granaatappelpitjes en besprenkel met de balsamicosaus.
Slawraps met zwarte bonen-knoflookpuree en witte kaas
Met granaatappelpitjes voor een kleurrijk hapje bij de borrel of om tussendoor te snacken.
voorgerecht
null porties
60 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de bonen uitlekken en doe ze samen met de knoflook en olijfolie in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.
Haal de blaadjes van de krop sla. Schep op elk slablaadje 1 el bonenspread. Verkruimel de kaas erover, bestrooi met de granaatappelpitjes en besprenkel met de balsamicosaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g zwarte bonen in blik
2 tenen Balsajo zwarte knoflook
1 el olijfolie extra vierge
10 blaadjes paarse babyromainesla
50 witte kaas
50 g granaatappelpitjes
2 el Mazzetti cremaceto classico
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker