Röstiplaattaart met pesto, courgette & mozzarella
Hartige taart met rösti als bodem, daar kun je ons voor wakker maken!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snipper de uien. Meng de rösti met de ui, eieren, bloem, peper en eventueel zout.
Verdeel het röstimengsel in een rechthoek van 1 cm dik over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 15 min. goudgeel en gaar.
Snijd ondertussen de mozzarella en courgettes in plakjes van ca. een ½ cm dik.
Neem de plaattaart uit de oven. Bestrijk met de pesto en beleg vervolgens dakpansgewijs met de mozzarella en courgette. Zet terug in de oven en bak nog ca. 20 min.
Röstiplaattaart met pesto, courgette & mozzarella
Hartige taart met rösti als bodem, daar kun je ons voor wakker maken!
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snipper de uien. Meng de rösti met de ui, eieren, bloem, peper en eventueel zout.
Verdeel het röstimengsel in een rechthoek van 1 cm dik over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 15 min. goudgeel en gaar.
Snijd ondertussen de mozzarella en courgettes in plakjes van ca. een ½ cm dik.
Neem de plaattaart uit de oven. Bestrijk met de pesto en beleg vervolgens dakpansgewijs met de mozzarella en courgette. Zet terug in de oven en bak nog ca. 20 min.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote uien
750 g Aviko diepvries rösti original
4 middelgrote eieren
50 g tarwebloem
2 bollen mozzarella
2 courgettes
67½ g pesto arrabbiata
40 g rucola
Dit heb je nodig
bakpapier