Couscous salade met feta
bewaar
bewaar

Couscous salade met feta

Couscous als salade met feta, ras el hanout en kleurrijke linten van komkommer en bospeen.

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt in 6 min. bruin en rul. Breng op smaak met de ras el hanout en eventueel zout. Laat afkoelen op een bord.

Schrap ondertussen de wortels en maak er met een dunschiller lange linten van.

Maak met de dunschiller ook linten van de komkommer. Gebruik het binnenste deel met de zaadjes niet.

Meng de couscous met het gehakt, de wortel- en komkommerlinten en de rest van de olie. Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en meng door de salade.

Hak de amandelen grof en verbrokkel de kaas. Verdeel de kaas, amandelen en olijven over de salade.

variatietipLekker met gesneden munt erdoor.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous salade met feta

Couscous als salade met feta, ras el hanout en kleurrijke linten van komkommer en bospeen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig