Traybake met braadworst, broccoli en ras el hanout
Lekker Hollands met een kruidig vleugje ras el hanout.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de ongeschilde aardappelen en snijd in de lengte in partjes van ca. 2 cm dik. Pel de uien en snijd ze in vieren. Snijd de broccoli in roosjes, snijd de stronk van de broccoli in stukjes van 2 cm.
Verdeel de aardappelen en ui op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met de ras el hanout en eventueel zout. Meng goed en rooster de groenten in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Schep na 10 min. om, voeg de worst en broccoli toe en bak mee.
Traybake met braadworst, broccoli en ras el hanout
Lekker Hollands met een kruidig vleugje ras el hanout.
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de ongeschilde aardappelen en snijd in de lengte in partjes van ca. 2 cm dik. Pel de uien en snijd ze in vieren. Snijd de broccoli in roosjes, snijd de stronk van de broccoli in stukjes van 2 cm.
Verdeel de aardappelen en ui op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met de ras el hanout en eventueel zout. Meng goed en rooster de groenten in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Schep na 10 min. om, voeg de worst en broccoli toe en bak mee.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg vastkokende aardappel
4 middelgrote uien
500 g broccoli
2 el milde olijfolie
2 el Euroma Original spices by Jonnie Boer ras el hanout
4 varkensbraadworsten
Dit heb je nodig
bakpapier
bakplaat