Ovenschotel met chipolata en hummus
bewaar
bewaar

Ovenschotel met chipolata en hummus

Groenten, chipolataworstjes, kikkererwten en ras el hanout. Alles op de bakplaat, je oven doet de rest.

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de grote bloemkoolroosjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukken van 2 cm breed. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water. Halveer de chipolataworstjes.

Meng de bloemkool, paprika, kikkererwten en worstjes met de ras el hanout en olie. Bestrooi met peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven gaar. Schep halverwege om.

Verdeel de ovenschotel over de borden en serveer met de hummus.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ovenschotel met chipolata en hummus

Groenten, chipolataworstjes, kikkererwten en ras el hanout. Alles op de bakplaat, je oven doet de rest.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig