Geroosterde wortelsalade met linzen en geitenkaasdressing
bewaar
bewaar

Geroosterde wortelsalade met linzen en geitenkaasdressing

Een bijgerecht met een hoofdletter B. Wat een plaatje!

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C

Schil de wortels met een dunschiller en halveer in de lengte. Meng met 1/3 van de olie, de za’atar, peper en eventueel zout. Verdeel de wortels over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 25 min. gaar.

Verwarm de linzen 5 min. in een steelpan op laag vuur.

Meng de geitenkaas met de yoghurt. Meng de balsamicoazijn met de rest van de olie, peper en eventueel zout tot een dressing.

Meng de rucola met de balsamicodressing en verdeel over een grote schaal. Verdeel de linzen en geroosterde wortels erover. Garneer met de granaatappelpitjes en de geitenkaas-yoghurtdressing.

bereidingstipIn plaats van za'atar kun je ook gedroogde tijm gebruiken.
serveertipLekker met naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde wortelsalade met linzen en geitenkaasdressing

Een bijgerecht met een hoofdletter B. Wat een plaatje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig