Kruidige kiproerbak met rijst
Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere wokschotel.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg het kipgehakt en de Oosterse Kipkruiden toe en roerbak ca. 4 min. op middelhoog vuur.
Voeg de kool en peen toe en roerbak nog 2 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst en kroepoek.
Kruidige kiproerbak met rijst
Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere wokschotel.
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg het kipgehakt en de Oosterse Kipkruiden toe en roerbak ca. 4 min. op middelhoog vuur.
Voeg de kool en peen toe en roerbak nog 2 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst en kroepoek.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pandanrijst
2 tenen knoflook
2 el arachideolie
300 g scharrelkipgehakt
1½ el Euroma Oosterse kipkruiden
400 g koelvers gesneden spitskool
150 g peen julienne
2 el ketjap manis
60 g Indonesische cassavekroepoek