Noedels met portobello & oestersaus
In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.
Snijd de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.
Noedels met portobello & oestersaus
In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.
Snijd de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g Go-Tan egg noodles
2 portobello's
1 el arachideolie
4 el Go-Tan woksaus oyster garlic
200 g koelvers gesneden spitskool
75 g peen julienne
2 middelgrote eieren
1 salade-ui