Noedels met portobello & oestersaus
bewaar
bewaar

Noedels met portobello & oestersaus

In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.

Snijd de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met portobello & oestersaus

In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig