Noedels met kipgehakt & hoisin woksaus
In 15 minuten klaar, dit oosterse gerecht met noedels, kip en woksaus in de hoofdrol.
Aan de slag
Kook de noedels in 4 min. gaar. Snipper de uien. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de witte kool en hoisin woksaus toe en roerbak 3 min. mee. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
Meng de noedels met de groente in de pan en schep de peen julienne erdoor. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de bosui en het sesamzaad.
Noedels met kipgehakt & hoisin woksaus
In 15 minuten klaar, dit oosterse gerecht met noedels, kip en woksaus in de hoofdrol.
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels in 4 min. gaar. Snipper de uien. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de witte kool en hoisin woksaus toe en roerbak 3 min. mee. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
Meng de noedels met de groente in de pan en schep de peen julienne erdoor. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de bosui en het sesamzaad.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Go-Tan biologische egg wok noodles
2 middelgrote uien
2 el arachideolie
300 g kipgehakt naturel
300 g AH Biologisch gesneden witte kool
150 ml hoisin woksaus
2 bosuitjes
150 g peen julienne
2 el wit sesamzaad