Broodje gado gado
Fan van Indonesische gado gado? Probeer het dan ook eens op een broodje.
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd in plakjes.
Doe de pindakaas met het water, de sambal, ketjap en gebakken uitjes in een steelpan en breng aan de kook. Verwarm 3 min. en roer met een garde goed door totdat je een egaal mengsel hebt.
Doe de spitskool en taugé in een vergiet en schenk er kokend water over en laat uitlekken. Snijd de komkommer in plakjes.
Snijd het stokbrood overlangs doormidden en hol de binnenkanten voor de helft uit. Beleg met de plakjes ei, komkommer, spitskool, taugé, peen en satésaus. Zorg ervoor dat alle ingrediënten zichtbaar zijn.
Broodje gado gado
Fan van Indonesische gado gado? Probeer het dan ook eens op een broodje.
hoofdgerecht
null personen
455 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd in plakjes.
Doe de pindakaas met het water, de sambal, ketjap en gebakken uitjes in een steelpan en breng aan de kook. Verwarm 3 min. en roer met een garde goed door totdat je een egaal mengsel hebt.
Doe de spitskool en taugé in een vergiet en schenk er kokend water over en laat uitlekken. Snijd de komkommer in plakjes.
Snijd het stokbrood overlangs doormidden en hol de binnenkanten voor de helft uit. Beleg met de plakjes ei, komkommer, spitskool, taugé, peen en satésaus. Zorg ervoor dat alle ingrediënten zichtbaar zijn.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
75 g AH 100% pindakaas naturel
100 ml water
1½ el sambal manis
1 el ketjap manis
3 el gebakken uitjes
100 g gesneden spitskool
100 g taugé
½ komkommer
1 vers wit stokbrood
75 g peen julienne
Dit heb je nodig
satéprikkers