Bavette-tagliata met Pecorino Romano en pistache
bewaar
bewaar

Bavette-tagliata met Pecorino Romano en pistache

Meer dan wat noten, kaas en rucola heeft deze smaakvolle rollade niet nodig.

20 min. bereiden / 50 min. oventijd / 1 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Neem de bavette rollade uit de verpakking en laat deze 1 uur op kamertemperatuur komen. Bereid de bavette rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Hak de pistachenoten grof. Verhit een pan zonder olie of boter en rooster de noten op middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin.

Snijd de bavette met een scherp mes in dunne plakken. Verdeel de rucola over een platte schaal. Verdeel de gesneden bavette in een strook over de rucola. Schaaf met een dunschiller de Pecorino in krullen erover. Garneer met de cremaceto en pistache.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bavette-tagliata met Pecorino Romano en pistache

Meer dan wat noten, kaas en rucola heeft deze smaakvolle rollade niet nodig.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig