Bavette-tagliata met Pecorino Romano en pistache
Meer dan wat noten, kaas en rucola heeft deze smaakvolle rollade niet nodig.
20 min. bereiden / 50 min. oventijd / 1 uur wachten
5 ingrediënten
Aan de slag
Neem de bavette rollade uit de verpakking en laat deze 1 uur op kamertemperatuur komen. Bereid de bavette rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak de pistachenoten grof. Verhit een pan zonder olie of boter en rooster de noten op middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin.
Snijd de bavette met een scherp mes in dunne plakken. Verdeel de rucola over een platte schaal. Verdeel de gesneden bavette in een strook over de rucola. Schaaf met een dunschiller de Pecorino in krullen erover. Garneer met de cremaceto en pistache.
Bavette-tagliata met Pecorino Romano en pistache
Meer dan wat noten, kaas en rucola heeft deze smaakvolle rollade niet nodig.
voorgerecht
null personen
20 min. bereiden
60 min. wachten
50 min. oventijd
Aan de slag
Neem de bavette rollade uit de verpakking en laat deze 1 uur op kamertemperatuur komen. Bereid de bavette rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak de pistachenoten grof. Verhit een pan zonder olie of boter en rooster de noten op middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin.
Snijd de bavette met een scherp mes in dunne plakken. Verdeel de rucola over een platte schaal. Verdeel de gesneden bavette in een strook over de rucola. Schaaf met een dunschiller de Pecorino in krullen erover. Garneer met de cremaceto en pistache.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH Excellent bavette rollade
45 g gepelde ongezouten pistachenoten
50 g rucola
75 g Pecorino Romano
2 el cremaceto classico