Pittige ovenaardappelen met dips
bewaar
bewaar

Pittige ovenaardappelen met dips

De aardappeltjes gaan met chili de oven in. Het resultaat: een bijgerecht met pit.

25 min. bereiden / 1 uur oventijd

pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Boen alle aardappelen schoon en snijd ze met schil in stukken van 3 cm. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

Smelt de boter in een steelpan en voeg de chilimelange toe. Sprenkel over de aardappelen en schep nog een keer om zodat alle aardappelen bedekt zijn. Rooster de aardappelen in het midden van de oven in ca. 60 min. goudbruin en gaar. Schep na 30 min. een keer om.

Verdeel de mayonaise over 2 schaaltjes. Meng de chipotlepepers door de mayonaise in het ene schaaltje. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd fijn. Meng door de mayonaise in het andere schaaltje.

Neem de aardappelen uit de oven. Schep ze op een mooie schaal en serveer met de 2 dips.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige ovenaardappelen met dips

De aardappeltjes gaan met chili de oven in. Het resultaat: een bijgerecht met pit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig