Zalmfilet americain
bewaar
bewaar

Zalmfilet americain

Fan van filet american? Maak dan ook eens deze variant met verse zalm. Lekker bij de borrel!

10 min. bereiden / 2 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Doe de boter en chipotlepeper in adobosaus in een pan en laat op laag vuur smelten. Snijd ondertussen de zalm in stukjes.

Doe de zalm in een hoge beker en schenk al purerend met de staafmixer de hete chipotlesaus bij de zalm. Pureer tot een egaal mengsel. Doe de zalmfilet americain in een bakje, dek af en zet minimaal 2 uur in de koelkast.

Bestrooi de zalmfilet americain met wat zeezout en serveer als onderdeel van een borrelplank met de kapperappeltjes en flatbreads.

algemeenVerwerk rauwe vis zo vers mogelijk en houd hem gekoeld tot gebruik.
bewaartipJe kunt de zalmfilet americain 2 dagen van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmfilet americain

Fan van filet american? Maak dan ook eens deze variant met verse zalm. Lekker bij de borrel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig